Futárlisták költségtakarékos, hatékony, automatikus beolvasása

Ha a kézbesítéseket papíron vezetik, futáraik nyomtatott listák alapján végzik a kiszállításokat, és a címzettek szelvényt írnak alá, akkor érdekes lehet az Ön futárpostai vállalkozása számára szoftverünk, hiszen jelentős mennyiségű emberi munkát helyettesít a szoftver, ezzel nagymértékben csökkentve az adatfeldolgozás költségeit.

Az Ocufutár szoftver kiváltja a hagyományos, kézi adatrögzítést. Az Ön vállalkozása gyorsabban jut a szállítási, elszámolási adatokhoz, ezáltal gazdaságosabb működéssel számolhat, partnereit pedig magasabb szolgáltatási színvonalon szolgálhatja ki.

Az Ocufutár beszkenneli, beolvassa a visszaérkező kiszállítási dokumentumokat, futárlistákat, szelvényeket. A szkennelt iratképekből - emberi közreműködés nélkül - kinyeri a szükséges adatokat. Az adott feladattól függően csomagazonosító vonalkódokat, aláírás mezőt és névmezőt, jelölőnégyzeteket pl. "Nem vette át" jelentéssel.

Az adatellenőrző felületen (korrektor) lapszintű és szelvényszintű javítás végezhető el - amennyiben szükség van rá. Ha a futárlisták a kézbesítés során nem piszkolódnak el, nem sérülnek meg, nyomtatásuk jó minőségű és az alkalmazott szkenner olvasható, kontrasztos digitális másolatokat készít, akkor alig van szükség a futárlisták feldolgozásához emberi munkára.

A feldolgozás alatt álló és a már feldolgozott futárlisták adataira, a feldolgozás állapotára különféle lekérdezési, szűrési, riportolási lehetőség nyílik a programban.

Feldolgozott, leválogatott szelvények

A beolvasást és az esetleges ellenőrzést követően az adatokat tetszőleges vállalati adatbázisba, adatfájlokba juttatjuk, a szkennelt képekkel, képszelvényekkel együtt. Ezekkel az adatokkal pedig már boldogulnak az egyéb elszámoló- és könyvelést végző háttérrendszerek (SAP, Sharepoint stb.).

A szoftver magyar nyelvű felülettel és kézikönyvvel rendelkezik. Az egyedi, speciális integrációs igényeket és a testreszabást cégünk, mint az Ocufutár kifejlesztője, rövid időn belül megvalósítja.

Induló konfiguráció (egy feldolgozóállomás, két adatérvényesítő-állomással) licencdíja havi 10 ezer oldal beolvasásához egyszeri nettó 490.000 Ft.

Találkozzunk, bemutatjuk működés közben!

Amennyiben a fentieknél részletesebben kíván a szoftver képességeivel megismerkedni, szeretné konkrét feladat elvégzése közben megnézni, akkor kérjük küldjön üzenetet részünkre és hamarosan keresni fogjuk Önt!