Automatizálás a dokumentum alapú üzleti folyamatokban

Csapatunk az egyetlen az országban, amely 1992 óta szállít ügyfeleinek átlagosan 300%-os hatékonyságú automatikus adatkinyerő, adatrögzítő, dokumentumfeldolgozó szoftvermegoldásokat

Az automatikus adatkinyerés akár teljesen kiválthatja a hagyományos dokumentumfeldolgozást

A számítógép nagyrészt önállóan rögzíti, értelmezi a számlákat, szállítóleveleket és egyéb irattartalmakat

Kevesebb értékes emberi munkaerővel valósítható meg az adatbevitel, a dokumentumválogatás

 

A digitális munkaerő megérkezett

Önnek, mint vállalati vezetőnek, állandó feladatai közé tartozik a működési hatékonyság folyamatos javítása, az ügyfelek egyre teljesebb - lehetőség szerint automatizált - kiszolgálása. Az utóbbi évekre jellemző a munkavállalók mind céltudatosabbá válása, így a képzett, gyakorlattal rendelkező munkatársak részére egyre versenyképesebb fizetést kell évről-évre kitermelnie a vállalatoknak. Az általában növekvő külső és belső költségek mellett manapság egyre nagyobb hangsúly jut a különféle feladatok mesterséges intelligencia alapú szoftvermegoldásokra való kihelyezésére. Ezekkel az újfajta digitális munkatársakkal egyre több kiadás visszafogása lehetséges, miközben a meglévő munkatársak szupererőt kapnak a segítségükkel.

A legkülönfélébb okokból gyakran nehéz az adott irodai, ügyviteli, számviteli, adatgyűjtési, szervezési, irányítási, logisztikai környezetben teljesen eltüntetni a papírhegyekben és elektronikus dokumentumok ezreiben megtestesülő iratokat. Ezek kezelése, feldolgozása, továbbítása óriási és - az értékes emberi munkaerő miatt - jelentős anyagi terheket rónak minden vállalkozásra.

Az automatizálás nélküli dokumentum alapú üzleti folyamatok borzalmasan lelassítják a munkát, egyenesen érszűkületeket képeznek a vállalat vérkeringésében. Hagyományos irodai környezetben minden egyes munkatárs öt munkanapból elveszít egyet a dokumentumokba foglalt adatok nehézkes elérése miatt.

Minél magasabb fokú intelligenciával, önállósággal rendelkezik a dokumentumfeldolgozó szoftver, Ön annál jobban ki tudja használni iratkezeléssel foglalkozó munkatársai képességeit, és így válnak termelékenyebbé, eredményesebbé cégének dokumentum alapú folyamatai.

Az általunk szállított szoftvermegoldások lényegében digitális munkaerőt biztosítanak. Az irat- és dokumentumkezelő, adatrögzítő üzleti folyamatokban nagyrészt önálló működésükkel támogatják vagy helyettesítik a humán munkaerőt.

Az Ön vállalatánál milyen dokumentum alapú folyamatok lassítják az üzleti folyamatokat? Érdemes lenne beszélnünk róluk!